Berichten

IJsjes tijd!

IJsjes tijd!

Heb jij ook zo’n zin in een lekker ijsje met dit zomerse weer? Dan ben je niet de enige! Lees snel verder als jij wil weten waar je een lekker ijsje kan scoren!

Van der Poel IJs

Van der Poel is natuurlijk hartstikke bekend in Hengelo en de omgeving. Kiezen is hier moeilijk, je haalt hier de meest originele smaken. Wat dacht je van caramel nut explosion, en bananensoes en natuurlijk de ijssmaak van deze maand Raspberry Rebel. . Eén ding is zeker, hier proef je het lekkerste ijs van Twente. Van der Poel IJs vind je aan de Bornsestraat en in de binnenstad aan de Enschedesestraat. Ennn helemaal leuk Van der Poel IJs staat bij 24Kitchen in de top 20 van allerbeste ijssalons van Nederland.

Van der Poel IJsmakers | Wij zijn Hengelo

Bij van der Poel heb je keuze uit heeel veeel verschillende smaken!

Triple B

Sinds kort is Triple B weer geopend en daar worden wij natuurlijk heel blij van! Hier kan je terecht voor sundea’s, softijs en heerlijke hoorntjes in de smaken Red Devil KitKat, Green Monster Oreo en Black Lotus Speculoos. Om van te watertanden. Wil je echt iets bijzonders, probeer dan een freakshake! Ze zijn er in verschillende smaken en echt een feestje om te eten.

De freakshake is echt een feestje om te eten!

Meesterlijke Koffie

Geen ijsjes, maar wel heerlijke ijskoffie, ijscappuccino of ijscappuccino-sorbet bij Meesterlijke Koffie. Ook lekker voor op een warme zomerdag. De afgelopen jaren kwam de koffie van Meesterlijke Koffie als beste uit de AD-koffietest en dat zegt natuurlijk wel wat! Je vindt Meesterlijke Koffie aan de Drienerstraat.

Lekkere ijskoffie met chocolade bij Meesterlijke Koffie!

IJssalon Intenzo

Stel je eens voor: de intense smaaksensatie zoals je die ervaart bij het eten van echt Italiaans ijs. Dat kan bij Intenzo. Plof lekker neer op het terras en geniet van een heerlijke ijscoupe. Een handijsje kan natuurlijk ook. Intenzo serveert het heerlijke ijs van van der Poel. Ook hebben ze verschillende lactose en suikervrije smaken.

Lekkere coupe of handijsje het kan bij Intenzo

Hema

Ken jij de ijsjes van de Hema al? Een lekker softijsje of kies voor een sundea ijsje. En sinds kort kan je er een blijsje krijgen: een ijsje waar je blij van wordt! Deze blijsjes zijn verkrijgbaar in de smaken stroopwafel-karamel, chococrunch, tompouce en aardbei-kruimel!

Blijsjes bij de Hema in verschillende smaken

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen