Winkelen

Hunkemöller

Hunkemöller
Nieuwstraat 37
7551 CT Hengelo

Lingerie is onze passie. Het is waarvoor wij elke ochtend ons bed uitkomen. Ons team van zeer getalenteerde ontwerpers zoekt de wereld af om ervoor te zorgen dat wij je alle must have looks kunnen bieden, op precies het juiste moment. Elke nieuwe stijl is liefdevol gemaakt om perfect te passen en onze beha-experts in de winkels zijn de beste om jou te voorzien van juist die stijl die perfect bij jou past.

Wij houden van wat we doen en zijn trots op onze producten én onze mensen. Gelukkig waardeert een aantal zeer belangrijke mensen ons ook, want vanaf 2014 wonnen we titel Lingerie Retailer van het Jaar in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. We hebben ook de prijs voor “Webshop van het Jaar” voor heel Europa in de wacht gesleept, maar ook voor Duitsland, Spanje, Frankrijk en Nederland.

O ja, en ook voor ons is er een moment om trots te zijn: wij openen onze allereerste winkel in Amsterdam.Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen