Winkelen

TopBags.nl – by Holtkamp Lederwaren

TopBags.nl – by Holtkamp Lederwaren
Wemenstraat 5-7
7551 ET Hengelo

TopBags.nl – by Holtkamp Lederwaren is DE tassen speciaalzaak die in Hengelo en omstreken een groot aantal merken vertegenwoordigt. We richten ons op:

  • schoolgaande jeugd met een groot assortiment aan rugzakken
  • dames: met diverse modieuze modellen tassen
  • business: voor dames en heren hebben we diverse tassen
  • Vakantie & reizen: een groot assortiment koffers en reistrolley’s
  • Portemonnees

Wanneer u vragen heeft, aarzel niet ons te bellen. Wij zijn al ruim 50 jaar specialist in lederwaren. U krijgt altijd een degelijk maar ook eerlijk advies door vakkundige medewerkers. Neem de tijd en neus lekker op je gemak rond, geniet van alle mooie dingen! Neem hier een kijkje in onze winkel Holtkamp Lederwaren, de tassenwinkel aan de Wemenstraat 5-7 in Hengelo.

Shipment outside Holland: When you do not live in Holland, send us an email and we will send whatever you like!Tas | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen