Winkelen

Het Lokaal

Het Lokaal
Brink 202
7551 JE Hengelo

Wij, studenten en docenten, van de opleiding Verkoper Detailhandel zijn gestart met een eigen winkel in De Brink in Hengelo. Dit is een ‘opleidingswinkel’ met onder andere woonartikelen en woonaccessoires. Een echte winkel is natuurlijk een geweldige plek om te leren. Het in contact komen met de klant, de kassa afhandeling, goederen ontvangen en het presenteren van producten zijn onderdelen van de praktijklessen waar de studenten mee in aanraking komen in de winkel. Ook worden er producten door studenten zelf ontworpen en gemaakt voor de verkoop in de winkel.

Het Lokaal biedt tevens interieur- en styling advies op maat aan. Het adviseren en ontwerpen van de inrichting van een ruimte, het gebruik maken van verschillende materialen of het combineren van diverse interieur stylen zijn aspecten waarvoor de klant bij onze winkel terecht kan. Er kan voor de klant een ontwerp en advies gemaakt worden naar wens voor de in te richten ruimte.

Daarnaast bieden wij producten in verschillende woonstijlen aan. Zo kunnen wij inspelen op verschillende woonwensen van de klant en vinden wij het leuk om de klant te adviseren verschillende woonstijlen te combineren. Met de theorie als basis ervaren studenten wat het is om een winkel te runnen en wat klantgerichtheid en klantvriendelijk inhoudt.Het Lokaal - cadeau artikelen | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 12.00 – 17.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen