Winkelen

Het Broekenhuis

Het Broekenhuis
Wemenstraat 11-13
7551 ET Hengelo

Het Broekenhuis is al meer dan 35 jaar de specialist op het gebied van betaalbare herenmode en jeans. Zo verkopen wij op het gebied van mannenmode: Jeans/ Broeken – Jacks & Jassen – Colberts – Overhemden – T-shirts – Vesten – Truien & Sweaters.

De mooiste mannenmode bestel je bij Het Broekenhuis! Het Broekenhuis is meer dan alleen broeken. Neem een kijkje in onze web shop of in een van onze vestigingen en laat je verbazen over ons grote assortiment. Wij zijn al meer dan 40 jaar een begrip en voor betaalbare en modieuze herenkleding moet u bij Het Broekenhuis zijn.

Wij hebben een grote collectie met de mooiste herenmode voor jong en oud. Een kleine greep uit ons grote aanbod in herenmerken; Tom Tailor, Alberto, Fellows United, Twinlife, Mustang Jeans, Wrangler Jeans, Petrol Industries, Lerros men, Cars jeans. Dit is nog maar een kleine selectie uit ons aanbod, neem dus een kijkje en overtuig jezelf.

Het Broekenhuis is met ruim 20 vestigingen vertegenwoordigd in het Oosten van Nederland, klik op één van de plaatsen om de benodigde informatie per filiaal te vinden.

Het Broekenhuis in Hengelo vindt u aan de Wemenstraat. Kom langs, de koffie staat klaar!Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00  – 18.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00- 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen