Berichten

Herfst in Hengelo

Herfst in Hengelo

Het wordt kouder, de blaadjes vallen, de dagen zijn korter. De herfst is volop aanwezig! Gelukkig zijn er genoeg leuke uitjes in Hengelo.

Bowlen
Bowlen is een super gezellige activiteit! Of je nou met vrienden, familie of collega’s komt, bowlen is leuk voor jong en oud. Bij Yip’s ben je dan aan het juiste adres voor een leuke middag of avond.

Het bos in
Ga lekker naar buiten, ook als het regent. Loop een rondje door het Weusthagpark, beklim de Uitkijktoren of wandel door Oele en Beckum. Ga je met kinderen op pad dan is het Beleefbos een leuk uitstapje. Hier kunnen ze lekker uitrazen en op ontdekkingstocht in wilgenhutjes, rennen over klimheuvels of de kruiptunnels ontdekken.

Eten en drinken
In Hengelo is er keuze genoeg als het om lekker eten gaat. Wil je culinair genieten in een sterrenrestaurant, pak je liever een daghap in een (grand)café of ga je voor exotisch in een van de buitenlandse keukens? Wat je ook kiest in Hengelo, persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer en gastvrijheid staan centraal. Kijk hier welke keuze er allemaal is! 

Het best bewaarde geheim van Hengelo
Hou je van historie dan is een rondje door Tuindorp ’t Lansink een echte must. Hier ga je terug naar de tijd van Stork. Onderweg kan je een hapje of drankje doen bij Restaurant ’t Lansink of sluit de route af met een bezoek aan Oyfo, gevestigd in de oude Wilhelminaschool. De route download je via deze link of haal je op bij Hengelo Promotie, Markt 8.

Bezoek een museum
Voor een leerzame, maar ook zeker speelse dag ga je naar het Oyfo Techniekmuseum. Ontdek het industrieel erfgoed in het Oosten van Nederland. Geniet van de grommende, tikkende, zuigende en snorrende machines. Ga lekker kijken, zet machines zelf in beweging, bedien de interactieve wereldbol en speel alle games. Dit museum maakt iedereen enthousiast over techniek!
Of ga naar Museum Hengelo, waar je meer ontdekt over de geschiedenis van Hengelo. In het museum wordt het verhaal van Hengelo vertelt met kunst – gebruiksvoorwerpen, documenten en beeldmaterialen.

Laat je verwennen
Hoe lekker is het om je eens goed te laten verwennen? Zeker op een herfstige dag. Bij Hamam het Oosten en Schoonheidssalon Beauty Junkies kan je terecht voor verschillende behandelingen. Laat je bijvoorbeeld masseren of ga voor een verzorgende manicure. Eén ding is zeker: je voelt je bij vertrek weer als herboren.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen