Berichten

Hengeloërtje

Hengeloërtje

Hengeloërtjes

Ze zijn je vast al opgevallen: de karakteristieke afzetpaaltjes in de binnenstad in de vorm van de Stadhuistoren, ook wel Hengeloërtje genoemd. Afgelopen tijd hebben wij bij Hengelo Promotie veel vragen gehad over de verkoop van het Hengeloërtje als tuinverlichting. Daar zijn we mee aan de slag gegaan! Met verschillende leveranciers hebben we gekeken naar de mogelijkheden en de prijs. Want hoe leuk is het als straks veel Hengeloërs een Hengeloërtje in de tuin hebben staan!

Prijzen

Voor een Hengeloërtje met verlichting, zoals deze in binnenstad staan, is de prijs ongeveer €600,- inclusief BTW. Deze prijs is te realiseren als er minimaal 50 stuks worden afgenomen.

Afmetingen Hengeloërtje (inclusief verlichting)
Hoogte inclusief grondstuk : 160 cm
Hoogte boven maaiveld: 86 cm

Interesse?

Dus nu de vraag: hoeveel Hengeloërs willen een Hengeloërtje voor deze prijs? Wil jij nou ook graag zo’n Hengeloërtje in de tuin, mail dan naar info@hengelopromotie.nl. Afhankelijk van de reacties wordt besloten of we het Hengeloërtje in productie gaan nemen voor verkoop. Voorlopig beperken we ons eerst tot dit model.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen