Winkelen vanuit huis

De lokale ondernemers in Hengelo zetten creatieve ideeën en acties in. De nieuwste mode bekijken via social media, advies aan huis, gratis bezorgen, van alles is er mogelijk. Veel lokale winkeliers zijn leuke acties gestart zodat jij lekker kunt blijven winkelen vanuit huis!

Mode

Saluti Mode

Saluti Hengelo laat de nieuwe voorjaarscollectie via Instagram en Facebook zien. Zie je iets leuks kan het gratis bezorgd worden in Hengelo, Borne en Delden. Eventueel kan je verschillende items laten komen en kijken ze mee voor advies. Bezorgen buiten Hengelo, Borne en Delden kan ook dan zijn er bezorgkosten tussen € 4,50 en € 7,25. Ook is het mogelijk om een privé afspraak buiten openingstijden te maken.

Wagenaar Mode

Exclusieve kleedruimte
Wagenaar Mode biedt jou de mogelijkheid om kleding te passen in een ruimte waar geen andere klanten worden toegelaten. Een afspraak hiervoor maken kan per telefoon op nummer 074 2913607. De overheidsadviezen nemen ze uiteraard strikt in acht. Bestellen per post kan uiteraard ook altijd. Bel Wagenaar gerust; ze staan voor je klaar!

Toff Kidswear

Bij Toff kidswear kan je via Facetime je kleding uitzoeken. Of zij zoeken graag wat setjes voor je bij elkaar die je kan ophalen of laten versturen zodat je thuis rustig kan passen. Niet naar buiten, maar zo steun je toch de lokale ondernemers. En vanaf nu ook is ook private shopping mogelijk. Van dinsdag t/m zaterdag tussen 10 en 12 uur kan je op afspraak komen winkelen (de winkel opent om 12 uur). Bel voor een afspraak naar 074-2913864.

Jenneboer Mode

Bij Jenneboer Mode is het mogelijk om individueel op afspraak te maken winkelen. Buiten de bestaande openingstijden. Dit is in overleg mogelijk op elke dag (behalve de zondag). Bijvoorbeeld voor 10 uur of na 17 uur. Voor vragen bel naar 074-2914614 of 06-52863435.

Van Uffelen

Bestellen bij van Uffelen kan online 24/7 in de webshop. Het is ook mogelijk om in de winkel te komen shoppen op afspraak. Maak via klantenservice@vanuffelenmode.nl een afspraak en zij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.

Velthuis Schoenen

Naast de regulieren openingstijden biedt Velthuis Schoenen ook de mogelijkheid voor private shopping. Dit kan op donderdagavond van 17.30 tot 20 uur. Je hebt dan de winkel helemaal voor jezelf. Maak een afspraak en bel 074 – 291 49 83. Komt donderdag niet goed uit, geen probleem. Dan proberen we gewoon een ander moment voor private shopping.

Queens

Queens Fashion for woman is nog geopend, maar je kan ook vanuit huis winkelen. Op de Facebookpagina staan foto’s van kleding die je via app (06-140261) of een chatbericht kan bestellen. Ze bezorgen aan huis in Hengelo, Enschede,  Borne, Almelo, Wierden, Rijssen en Enter.

Glenn Ross

Bij Glenn Ross kan je op afspraak winkelen en passen. Vooralsnog is de winkel wel gewoon geopend, maar vind je het fijner om op een ander moment te winkelen dan is dat mogelijk. Reserveren kan via 074-3579548, info@glennross.nl of whatsapp naar 06-53841600. Ook kledingstukken afhalen en laten bezorgen is mogelijk. En bezorgen met een presentje: limoncello en sokken.

Laundries women’s second- hand store

Laundries is beperkt geopend, er zijn geen vaste tijden, maar kom gerust binnen wanneer er iemand is. Af en toe zijn ze aanwezig om voor de Facebookpagina een aantal foto’s te maken. Waardoor je dus ook vanuit huis kunt winkelen. Op de Facebookpagina staan foto’s van kleding die je via app (06-36447131) of een chatbericht kan bestellen. Ze bezorgen aan huis in Hengelo vanaf € 50, – is dit gratis. Wil je een keer privè shoppen, dat kan! Gewoon even bellen en een afspraak maken, maximaal 3 personen per keer.

Verbeek Schoenen

Bestel je schoenen online bij Verbeek Schoenen dan worden ze naar je opgestuurd. Kijk eens rond in de webshop.

Interieurinspiratie

Brok Interieur

Bij Brok Interieur krijg je advies op afspraak. De winkel is gesloten, maar op afspraak kan je rustig rond wandelen door de drie verdiepingen tellende woonwinkel en je laten inspireren door alle kleurencombinaties, materialen en designmeubels. Misschien is dit wel het moment om samen een plan te maken voor al je woonwensen- en uitdagingen. Neem contact op via info@brokinterieur.nl of 074-2913126. Volg Brok Interieur zeker ook op sociale media (Facebook en Instagram) voor dosis interieurinspiratie! Daar worden regelmatig nieuwe foto’s van collectie geplaatst.

Vandaag concept store

Vandaag concept store is nog geopend. Maar eigenaresse Jeannette bezorgt je bestellingen in een straal van 15 km gratis aan huis. Stuur haar een berichtje via mail, app of Facebook en Instagram en zij regelt dat het bij je thuis komt. In de webshop vind je leuke cadeaus en artikelen, maar kijk zeker op op de Instagram en Facebookpagina. Zo krijg je toch nog je portie wooninspiratie!

Het Ibiza gevoel

Zoek je nog een leuk kadootje, voor jezelf of wil je iemand verrassen, dan zorgt Ibiza&More daarvoor. De winkel is gesloten, maar ze zijn bereikbaar via Facebook, Instagram en info@ibizamore.nl. En ook privé shoppen is mogelijk. Maak een afspraak via 085-0161617.

Koken en bakken

Bij Morsink voor koken en tafelen kan je terecht voor alle apparatuur om urenlang in de keuken te staan. Via de website kan je al je apparatuur bestellen. Vanaf € 50,-  worden in Hengelo gratis thuisbezorgd.

Accessoires, cadeau en bloemen

Boekhandel Broekhuis

De Broekhuis Bezorg Brigade gaat van start! Bestel je via de website van Boekhandel Broekhuis dan brengen de medewerkers de boeken bij je thuis, met een kleine attentie. Er wordt bezorgd binnen de stadsgrenzen van Hengelo, daarbuiten worden bestellingen zoals normaal per PostNL bezorgd. De boeken worden van dinsdag t/m vrijdag na 15 uur thuis afgeleverd. Levertijd hangt af van de aanwezigheid van  een titel. Doorgaans 1-2 werkdagen voor  een Nederlands boek. Aangezien de bestellingen al via de webshop zijn betaald, wordt het pakketje met een gepaste afstand thuis bezorgd.

Zeg het met bloemen

  • Via de webshop van Ten Voorde Bloemen bestel je nu de mooiste bossen. Voor jezelf of voor een ander.
  • Ook bij Myoso koop je de mooiste bloemen via de webshop. Boeketten, plukboeketten, mooie bloemstukken. Keuze genoeg.

Juwelier Knoef

Juwelier Knoef is gewoon geopend, wel met aangepaste openingstijden. Heb je speciale wensen of liever in alle rust sieraden uitzoeken dan kan je ook buiten de standaard openingstijden bij hen terecht. Neem contact met ze op om een dag of tijdstip vast te leggen zodat zij alle tijd voor je hebben. Bel naar 074-2912315 of mail naar info@juwelierknoef.nl. Wil je iemand iets origineels en persoonlijks schenken, maar heb je nog geen goed idee, denk dan eens aan de juwelierscheque. Deze kun je telefonisch of via de e-mail bij Juwelier Knoef bestellen en zij regelen dat deze bij jou komt. In overleg kunnen ze ook je aankoop versturen of bezorgen en geven zij deze periode 10% korting op alle winkelaankopen, uitgezonderd reparaties.

Watch service

Is horloge toe aan een reparatie, bij Movements Watchservice kan het gewoon. De winkel is gesloten, maar je kan bellen (074-3491152) of mailen naar info@watchservice.nl voor een afspraak om je horloge te repareren.

Elzinga Kousen

Liever de deur niet uit? Elzinga bezorgt binnen een straal van 10 km gratis. Mail je bestelling naar info@elzingakouzen.nl of bel naar de winkel (074 – 2507846).

Verras je lief

Op Verras je lief vind je de mooiste cadeaus voor vrouwen. Of het nou voor moederdag is, voor een vriendin, een verjaardagscadeau of een cadeau voor secretaressedag hier kan je terecht voor een mooi en origineel cadeau. En stuur jij in deze dagen graag wat liefde en warmte of heeft iemand een hart onder de riem nodig? Bestel dan de gratis gedichtenkaartjes. Het is een kaartenset van 7 verschillende gedichtjes. Woon je in Hengelo, Borne, Enschede of Delden dan brengen ze het gratis bij je langs (stuur een email naar liesbeth@verrasjelief.nl met je adres). Woon je ergens anders, dan betaal je alleen de verpakkings- en verzendkosten en kan je via de website bestellen.

Drankjes

Speciaalbier van Het Uurwerk

Steun Het Uurwerk en bestel een bierpakket voor een ultiem ‘Quarantaine Weekend’’. Haal het café en de beleving naar huis. Een verrassingspakket vol lekkers die jullie door de weekenden thuis heen helpt. Leg je daar maar gewoon bij neer en haal die gezelligheid van Het Uurwerk in huis! In het pakket zitten zes verschillende bieren, een nootje en harde worst. Wil jij Het Uurwerk steunen en een prachtig bierpakket ontvangen of aan iemand cadeau doen? Je kan een pakket gemakkelijk bestellen via Whatsapp op 06- 45 42 01 61 of via de mail info@cafehetuurwerk.nl. Na bestelling en betaling leveren ze het wekelijks op donderdag of zaterdag. De betaling zal plaats vinden door middel van een betaalverzoek op je 06 nummer. Gegevens die ze  nodig hebben: naam, aantal pakketten, adres en telefoonnummer.

Gallivant

Bestel nu lekker simpel je speciaalbiertje voor €2,50. Gallivant rijdt 2x per week (elke woensdag en zaterdag)met alle bestellingen voor Hengelo. Verzenden buiten Hengelo omstreken kan ook. Bestellen kan via de website of Facebook.

Terug naar overzicht

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen