Winkelen

Hands for Hair

Hands for Hair
Brinkstraat 7
7551 CB Hengelo

H and S staat voor Hatice and Seviye, twee zusjes die vijftien jaar geleden een kapsalon startten. Dit was het begin van Hands for Hair.

Samen met ons team zijn wij uiteindelijk uitgegroeid tot een gezonde en succesvolle kapsalon. Hatice beheerst het kappersvak al 26 jaar, Seviye heeft 22 jaar ervaring in de kapperswereld. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bij Hands for Hair in goede, professionele handen bent.

Ons doel is om samen met jou een kapsel te kiezen welke het beste past bij jouw persoonlijkheid en smaak. Na het knippen en/of kleuren besteden wij nog veel aandacht aan de afwerking van het kapsel. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardig kwalitatieve haarproducten. Desgewenst laten wij je zien hoe je je nieuwe kapsel ook thuis het beste kunt modelleren. Op deze manier verlaat je Hands for Hair met een geweldig kapsel die je thuis ook zonder veel moeite in model kunt brengen.

Hands for Hair is een dames– en herenkapper waar je zowel met als zonder afspraak binnen kunt lopen.
Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen