Zien & Doen

Hamam Het Oosten

Hamam Het Oosten
Torenlaan 54
7559 PJ Hengelo

Het hamamritueel

In het midden van de warme en vochtige hamam-arena onder de koepel bevindt zich de verwarmde buiksteen. Hier kunt u zich lekker op ontspannen en verwarmen.

In de hamam-arena worden geen behandelingen gegeven. Om u de nodige privacy te geven speelt het hamamritueel zich af achter de hamam-arena. Hier wordt het scrubben en inzepen gedaan. In de hamam-arena bevindt zich ook een stoomcabine en whirlpool.

Wat moet u meenemen?

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd aan de balie, waar u informatie krijgt over de hamam. Vervolgens kunt u zich gaan omkleden, uw persoonlijke bezittingen in een van onze kluisjes opbergen en gaan genieten van de faciliteiten.

Het gene wat u zelf mee moet nemen zijn uw badslippers, badjas en badkleding. Het is verplicht om badkleding en badslippers te dragen. Mocht u niet in het bezit zijn van badslippers en/of een badjas, zijn de badslippers en de badjas te huur voor €6.00Hamam Het Oosten | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: van 10.00 – 22.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 20.00 uur
Zondag: van 10.00 – 20.00 uur


Entree € 19,50


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen