Berichten

Hamam Het Oosten

Hamam Het Oosten

Hamam Het Oosten, een écht Turks badhuis voor iedereen

Een dagje heerlijk ontspannen, met vrienden, vriendinnen of je lief. Dat doe je bij Hamam het Oosten. Massages, gezichtsbehandelingen, een manicure. Dat klinkt wel als een rustgevend dagje uit, toch? Wil je geen behandeling, maar wel toe aan een korte break? Dat kan ook.

Hamam is een van oorsprong Turks bad ritueel. Een behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep en gebeurd via een zeer oude techniek en traditie. Hamam het Oosten heeft een Hamam Arena waar een verwarmde buiksteen te vinden is. Hier kan je lekker op ontspannen en verwarmen.

Arrangementen

Kies uit één van de verschillende arrangementen. Van een Hamam klassiek tot een Happy Birthday arrangement. Een perfect uitje om jezelf te verwennen of om samen van te genieten. Boek je een arrangement dan kan je de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de Hamam: Finse sauna, infrarood sauna, stoombad en de Hamam Arena.

Beautybehandelingen

Wil je meer? Boek dan ook een beautybehandeling erbij. Een lichaamsmassage, gezichtsbehandeling, manicure of wat dacht je van een modder/chocolade pakking. Even bijkomen na een behandeling doe je in de relaxruimte met een warm of koud drankje.

Sluit je ontspannende dag af met een hapje eten in het restaurant. Na deze dag kan je er weer helemaal tegenaan! Wil je nu meteen boeken? Dat snappen wij, dus snel www.hamamhetoosten.nl om een plekje te reserveren.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen