Winkelen

Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten

Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten
Enschedesestraat 60
7551 EN Hengelo

Iedereen heeft (ongemerkt) dagelijks te maken met het recht. Aan elke beslissing en elke handeling zitten wel juridische aspecten.

In geval van een conflict is het goed om specialisten bij de hand te hebben die u met raad en daad terzijde staan. Niet alleen als u in een conflict verzeild raakt, maar juist ook om een conflict te voorkomen. Die specialisten vindt u bij Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten.

Door onze compacte en geoliede organisatie kunnen wij snel, kostenbewust en trefzeker voor u werken. De contacten met onze cliënten worden gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en vakkundigheid in een professionele, informele sfeer. Ons werkgebied bestaat uit juridisch advies en procesvoering ten behoeve van het bedrijfsleven (met name het MKB), de non-profitsector en particulieren.Haafkes, Nijkamp & van Gurp | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag: van 08.30 – 17.30 uur
Woensdag: van 08.30 – 17.30 uur
Donderdag: van 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag: van 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen