Eten & Drinken

Grieks Restaurant Delphi

Grieks Restaurant Delphi
Drienerstraat 12
7551 HG Hengelo

Welkom bij Delphi, het Griekse restaurant in het centrum van Hengelo. U bent van harte welkom in ons unieke restaurant aan de Drienerstraat 12.

Wij heten u van harte welkom in ons uniek restaurant, dat doen wij met een glaasje Ouzo. In een gezellig kader kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden van onze specialiteiten. Bij ons tafelt u in een ontspannen sfeer. Dagverse marktproducten, creativiteit en oog voor detail zijn de stokpaardjes van chef Joseph die al 35 jaar ervaring met de Griekse en Franse keuken heeft! Dit moet u beslist ontdekken! In ons restaurant maakt u kennis met de authentieke smaak van de Griekse keuken.

Een avond DELPHI, is een avond Griekenland.Grieks Restaurant Delphi

Dinsdag t/m zondag 16:00 tot 22:00Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen