Zien & Doen

Golfclub Driene

Golfclub Driene
Morshoekweg 16
7552 PE Hengelo

Deze mooie 9 holes baan behoort tot de absolute top van Nederland. In het prachtige Twentse coulisselandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub Driene. Opmerkelijk zijn de fantastische doorkijkjes die het coulisselandschap met zich meebrengt. Graag nodigen wij u uit om in deze ambiance een ronde te spelen, waarna u vervolgens in het sfeervolle clubhuis kunt genieten van een hapje of een drankje.

 

Ook welkom als lid bij Golfclub Driene
Natuurlijk is het ook mogelijk lid te worden van onze gezellige club. Wilt u eerst eens rustig kennismaken met de Golfclub Driene en u heeft GVB, dan is een proeflidmaatschap mogelijk. Maar als u overweegt te ervaren wat golfen nu precies betekent, dan is ons aanbod ‘Vijf voor Vijftig’ (vijf lessen voor € 50) erg aantrekkelijk.
Bekijk de website voor de beschikbaarheid van de banenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen