Berichten

Gaming Universe

Gaming Universe

Gaming Universe: eerste officiële retro gamebeurs in Hengelo

Mario, Sonic, Pikachu, Link, Zelda wie kent ze niet?! Ben je helemaal gek van retro gaming en merchandise? Zorg dan dat je aanwezig bent bij deze eerste retro gamebeurs op 27 oktober 2019. 

Vele tafels vol met games, consoles en merchandise voor jong en oud. Vanaf de eerste Nintendo 8-Bit met de bekende oranje Zapper en Duckhunt tot ouder, maar ook nieuwere games en consoles zijn er te verkrijgen. Zowel fanatieke standhouders als particuliere verzamelaars en handelaren zullen hun weg weten te vinden naar dit unieke evenement. Alles kan op de beurs: kopen, ruilen spelen.

Entree

Entree is € 4,- per persoon. Bij Hengelo Promotie koop je je entreekaarten voor € 3,50 in de voorverkoop. De beurs is van 10 tot 16 uur. Voor de fanatieke cosplayers onder ons: 50% korting op de entree als je geheel verkleed komt!

Tafel huren

Heb je zelf ook nog leuke retro gaming spullen of merchandise en lijkt het je leuk om deel te nemen? Dan kun je tafels huren via de website www.gaminguniverse.nl, Facebook Facebook.com/GamingUniverseNL of mail info@gaminguniverse.nl.

Waar?

De beurs is bij Waarbeek Zalen & Events, Twekkelerweg 327. Je kan gratis parkeren. En kom je met het openbaar vervoer dan rijdt er vanaf station Hengelo vanaf 9.30 uur elk half uur een gratis pendelbusje naar de beurs en terug.

Winactie

Hou de sociale mediakanalen van Hengelo Promotie (Facebook en Instagram) in de gaten, want daar komt binnenkort een winactie online!

 

 

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen