Winkelen

Fysiotherapie Maatschap Bruggeman

Fysiotherapie Maatschap Bruggeman
Marskant 30
7551 BW Hengelo

Naast de reguliere behandelingen hebben wij verschillende specialisaties op het gebied van: Medische fitness, Rugklachten, Podologie, beschermende braces, Dry Needling, Medical taping, bewegen en valpreventie bij de ouder wordende mens, claudicatio en manuele therapie, allen gericht op het verbeteren duurzame inzetbaarheid in werkzaamheden en vrije tijd.

Samenwerkingen

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met artsen en specialisten in Hengelo en omgeving. Soms wordt een patiënt samen gezien, bijvoorbeeld als er injecties geplaatst moeten worden bij schouderklachten of een tenniselleboog.

Geen wachttijd

Fysiotherapie Bruggeman kent geen wachttijden; gemiddeld kunt u binnen twee werkdagen terecht voor het maken van een afspraak en het opstellen van een behandelplan.

Individuele zorg, zelfzorg en nazorg zijn belangrijke speerpunten in de behandeling.Fysiotherapie Maatschap Bruggeman | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 08.45 – 16.30 uur
Dinsdag: van 08.45 – 16.30 uur
Woensdag: van 08.45 – 16.30 uur
Donderdag: van 08.45 – 16.30 uur
Vrijdag: van 08.45 – 16.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen