Winkelen

Fysio Centrum Kamminga

Fysio Centrum Kamminga
Wemenstraat 24
7551 EX HENGELO

Ons DNA bestaat uit de passie voor het menselijk lichaam en hoe het beweegt. Iedereen die werkzaam is bij Fysio Centrum Kamminga heeft dat beetje extra met een vorm van bewegen. Van voetbal tot cross-fit, van basketbal tot streetdance.

Sport in welke vorm dan ook en op welk niveau dan ook is veel leuker wanneer je dat zonder klachten doen. Daar willen wij je bij ondersteunen. Dàt is ons DNA.

Wij willen dat jij de best passende zorg krijgt en dat zo snel mogelijk door een team van breed opgeleide specialisten in bewegen: onze fysiotherapeuten!Fysio Centrum Kamminga | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 07.00 – 21.00 uur
Dinsdag: van 07.00 – 19.30 uur
Woensdag: van 08.00 – 19.30 uur
Donderdag: van 07.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen