Winkelen

Frans Kaas & Delicatessen

Frans Kaas & Delicatessen
Wemenstraat 47
7551 EW Hengelo

De lekkerste en beste kazen, hapjes, wijnen en delicatessen in Hengelo! Kwaliteit, ambacht en (h)eerlijk.

In het voorjaar van 2016 hebben wij de deuren van onze nieuwe winkel geopend! Kom proeven van onze (h)eerlijke kwaliteitsproducten. We hebben veel steekproducten uit Twente en de Achterhoek. Prachtige kazen, smakelijke wijnen, verrukkelijke worsten, lekkere hapjes. Wat wil je nog meer?

Wij zijn er van overtuigd dat Frans Kaas & Delicatessen een aanwinst is voor Hengelo en de Wemenstraat.

We bieden een exclusief assortiment aan kazen en delicatessen, grotendeels afkomstig uit België. Verder is het aanbod internationaal, met onder meer Franse en Italiaanse kazen, het ‘kaasbiertje’ Rex, Portugese wijnen en eigen huiswijn. Verder pasta’s, gedroogde hammen, worsten, nootjes en belegde broodjes.

Kom kennismaken, dan ent u ook overtuigd!Delicatessen | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 13.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen