Winkelen

Foto Bertelink

Foto Bertelink
Langestraat 20
7551DZ Hengelo

Foto Bertelink is gevestigd in het centrum van Hengelo, direct onder de stadhuistoren. Naast digitale en analoge fotocamera’s bieden wij ook videocamera’s en een uitgebreide collectie albums en lijsten.

In onze fotovakzaak vindt u vele foto accessoires, lijsten, statieven, tassen en natuurlijk digitale fotocamera’s en objectieven. Hiernaast zijn wij ook expert op het gebied van hoogwaardige optiek waaronder verrekijkers en filters. Als enige zaak in Hengelo hebben wij de mogelijkheid om uw digitale en analoge foto’s te laten afdrukken op echt fotopapier.

Voor al uw vragen met betrekking tot fotografie en het reinigen van uw camera (bijvoorbeeld sensor reiniging), kunt u bij ons in de winkel terecht. Hier hoeft u vaak niet langer dan een half uur op te wachten.

Foto’s laten maken

Wilt u een leuke foto van uzelf of een groep laten maken, dan hebben wij hier gelegenheid voor in onze professionele studio. Of als het weer meezit komen wij ook op locatie voor een fotoshoot. Omdat wij zo dicht bij het gemeentehuis zitten maken wij pasfoto’s met de garantie dat de gemeente hem goedkeurt. En als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan komen wij gewoon bij u langs voor een officiële pasfoto!

Merken

Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Pentax, Samsung, Ricoh, Sigma, Tamron, Tokina, Samyang, Manfrotto, Vanguard, Lowepro, HAMA
Maandag: van 09.00 – 18.00
Dinsdag: van 09.00 – 18:00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van  09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18:00 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen