Berichten

Foodblogger Francesca Kookt in Hengelo

Foodblogger Francesca Kookt in Hengelo

Recent was foodblogger Francesca Kookt in Hengelo waar ze een bezoek bracht aan Restaurant ’t Lansink, een wandeling door Tuindorp deed en een bezoek bracht aan Theaterspektakel Stork. Francesca schreef hierover een super leuke blog: Dagje uit in Hengelo: op z’n Storkiaans.

Ik had geen idee. Dat het bedrijf Stork zo’n enorme impact heeft gehad in de afgelopen 150 jaar op Hengelo en de Twentse maakindustrie. Ja natuurlijk had ik de naam weleens horen vallen, maar zoals gezegd: ik had geen idee.

Tot ik onlangs naar Hengelo reed samen met mijn Mr. voor een wel heel bijzondere dag. We gingen namelijk in één dag 150 jaar Stork-historie beleven. Zowel culinair als historisch in het mooie Twente. Waar iedereen de tijd neemt, omdat ze dat als hun kostbaarste bezit zien. Tijd dus voor een dagje onthaasting, tijd hebben ze er zat.

De hele blog lees je op www.francescakookt.nl

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen