Zien & Doen

Fietsroutenetwerkkaart Twente

Fietsroutenetwerkkaart Twente
Markt 8
7551 CG Hengelo

Fietsroutenetwerkkaart Twente

De mooiste manier om van Twente te genieten is per fiets. In het Twentse landschap wisselen landgoederen, weilanden en bossen elkaar af. En je kunt je hart ophalen in onze mooie dorpen en gezellige steden. Het Fietsnetwerk Twente bestaat uit ongeveer 2500 km aan elkaar gekoppelde routes.

Op elk knooppunt vind je informatiepanelen en de routes zijn tweezijdig bewegwijzerd. Het mooie van de fietsroutenetwerkkaart is dat je je eigen fietsroute kan samenstellen door middel van knooppunten aan elkaar ‘vast te knopen’.

Te koop

De compleet vernieuwde Fietsnetwerkkaarten Twente editie Noord & Zuid Twente zijn voor € 4,95 per stuk te koop bij Hengelo Promotie. De kaart is in 2017 helemaal vernieuwd, alle knooppunten in Twente zijn aangepast en daardoor is de oude fietsnetwerkkaart helaas niet meer te gebruiken.Fietsroutenetwerkkaart

Maandag: van 10.00 – 17.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 14.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen