Zien & Doen

Fietsroute Hengelo: Liesje22

Fietsroute Hengelo: Liesje22

Goedemoééérgen! Ik ben Liesje22. Tukker, partime ansichtkaartmodel en ’s werelds eerste cowfluencer op ontdekking in het mooie Twente. Nu jullie ook weer (beperkt) naar buiten mogen, kun je op de fiets alle mooie plekjes bezoeken ik ook ben geweest. Met dank aan Vincent Croce voor de foto’s.

De route is te vinden op de website van Twente Marketing. 

Nu we allemaal thuis zitten, is de schoonheid van Twente meer dan ooit verscholen. Om iedereen tóch wat mooie stukjes van Twente te laten zien heeft VisitTwente.nl Liesje22 uitgenodigd. ’s Werelds eerste cowfluencer, oftewel koe-influencer. Want er is natuurlijk een groep oer-Hollanders die wél naar buiten mocht laatst.

Volg Liesje22

Liesje22 is dagelijks te volgen op de Instagrampagina van Twente Marketing. 

Aangenaam!

Even voorstellen: Liesje22. Een rasechte Tukker die al maanden staat te popelen om weer te genieten van de Twentse lentelucht. Daarom gaat Liesje22 voor ons op pad om de mooiste stukjes van Twente te laten zien. Want het is nu nog even binnen blijven, maar straks hebben we weer tijd zat in Twente.

Wat kun je zoal verwachten?

Liesje22 gaat koekeloeren bij de highlights van Twente. Een geweldig uitzicht heeft Liesje22 met de verrekijker over de Sallandse Heuvelrug. Nooit geweten dat de heide zo mooi is. Op haar aller hardst meeloeien doet ze bij Openluchttheater Hertme. En, nieuwsgierig als ze is, weet ze nu ook eindelijk wat er in een molen gebeurd. Bij Pelmolen Rijssen nam ze een kijkje. Het water bij Het Hulsbeek in Oldenzaal proefde heerlijk fris en in Hengelo werd ze verrast door een heus attractiepark. Ze wist niet wat ze zag bij De Waarbeek. Haar Twentse avontuur gaat nog even door met maar liefst 12 hotspots die ze gaat bezoeken. Met als oproep richting iedereen: nu nog even binnen blijven, maar straks weer #tijdzatintwente.

Meer wandelen en fietsen?

Zoek je andere fietsroutes? Of wil je juist wandelen? Kijk dan hier.

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen