Zien & Doen

Attractiepark De Waarbeek

Attractiepark De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

Al 95 jaar een begrip in Twente, Attractiepark de Waarbeek! Je vindt dit gezellige pretpark verscholen in de bossen tussen Hengelo en Enschede.

Met 30 attracties en speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Nostalgische attracties zoals de Rupsbaan, de Hully Gully en Swingmill en hippe attracties zoals de Tea Cups en Twister. Tevens kun je een ritje maken (of meerdere) in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik, een unieke rit!

Naast de attracties kun je genieten van entertainment door o.a. Postbode Pelle en mascotte Twekky. Zo is er elke dag een interactieve kindershow in het vernieuwde theater en kun je ze tegenkomen in het park! Een leuk dagje uit voor de hele familie!Familiepretpark De Waarbeek | Wij zijn Hengelo

Bekijk de website voor de exacte openingstijden.


Zie de website voor de juiste prijzen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen