Zien & Doen

Attractiepark De Waarbeek

Attractiepark De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

Al 95 jaar een begrip in Twente, Attractiepark de Waarbeek! Je vindt dit gezellige pretpark verscholen in de bossen tussen Hengelo en Enschede.

Corona

Vanaf 20 mei is de Waarbeek weer geopend. Om een veilig en aangenaam bezoek te kunnen garanderen zijn er diverse maatregelen genomen in het attractiepark. Deze staan duidelijk aangegeven en we vragen een ieder om zich hieraan te houden en eventuele aanwijzingen van het personeel op te volgen. Het is verplicht om een online ticket op datum aan te schaffen, dit is tevens je reservering. Als je reeds in bezit bent van een ticket zonder datum dien je je dag van bezoek hier rechtsboven te reserveren.

Er zijn per dag een beperkt aantal tickets/plaatsen beschikbaar. Indien de gewenste datum al volzet is vragen we je een andere datum voor je bezoek te kiezen. Uitzonderingen zijn helaas in geen enkel geval toegestaan. Reserveren doe je via deze link. 

Met 30 attracties en speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Nostalgische attracties zoals de Rupsbaan, de Hully Gully en Swingmill en hippe attracties zoals de Tea Cups en Twister. Tevens kun je een ritje maken (of meerdere) in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik, een unieke rit!

Naast de attracties kun je genieten van entertainment door o.a. Postbode Pelle en mascotte Twekky. Zo is er elke dag een interactieve kindershow in het vernieuwde theater en kun je ze tegenkomen in het park! Een leuk dagje uit voor de hele familie!

All inclusive

Voor onze vaste lage prijs kunnen jullie de gehele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Kom botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Tevens kun je een ritje maken in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik. Echt een unieke rit! De entreeprijs gaat aankomend seizoen € 14,50 zijn aan de kassa en € 13,25 online.

 

 Familiepretpark De Waarbeek | Wij zijn Hengelo

Bekijk de website voor de exacte openingstijden.


Zie de website voor de juiste prijzen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen