Berichten

Evenementen Hengelo augustus

Evenementen Hengelo augustus

We zitten nog volop in de vakanties, maar wij kijken toch vast naar eind augustus. Er staan dan namelijk vele mooie evenementen op de agenda. Hieronder een overzichtje!

21 augustus: Kidswarenmarkt
Op 21 augustus van 9.00 tot 15.00 uur kun je spulletjes verkopen tijdens de reguliere warenmarkt op het marktplein. Wil jij je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt. Je kan je aanmelden als je niet ouder bent dan 12 jaar. Aanmelden kan via info@hengelopromotie.nl.

Ruim je zolder op en kom je spullen verkopen tijdens de kidswarenmarkt

23 t/m 25 augustus: Schouwburg Hengelo on tour: Hasselo
Vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus organiseert Schouwburg Hengelo in samenwerking met Kulturhus Hasselo het festival ‘Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo’. Tijdens dit gratis festival zal een podium op het plein voor Kulturhus Hasselo komen te staan waarop diverse optredens worden uitgevoerd, zal een Uitmarkt plaatsvinden en een buitenfilm worden vertoond.

23 t/m 25 augustus: Heerlijk Hengelo
De zesde editie van Heerlijk Hengelo op 23, 24 en 25 augustus 2019 vindt wederom plaats op het Burgemeester Jansenplein in Hengelo. De Langestraat en een deel van het plein zijn dan qua nieuwe bestrating gereed en bieden ons de kans om het HeerlijkHengelo Plein nog beter vorm te geven. Drie dagen lekker eten en drinken, genieten van alle gerechten die de Hengelose Restaurants maken. Kom ook langs en geniet van een lekker drankje en hapje.

Heerlijk Hengelo

Drie dagen lang heerlijk eten in het centrum van Hengelo tijdens Heerlijk Hengelo

23 augustus: Latin@thepark
Paviljoen de Ontmoeting en Thank God It’s Salsa Friday Events gaat deze zomer een ongekend Latin Night @the Park organiseren. Een swingend feest in de open lucht voor iedereen die van Latin dans en muziek houdt. Dj’s gaan een mooie mix van ritmische klanken laten klinken, zoals salsa, merengue, bachata, reggeaton, kizomba en andere tropische latin mix.

24 augustus: Stiftfestival
Het jubilerende Stiftfestival en Stichting in Wording hebben de handen ineen geslagen om samen met Metropool een bijzonder openluchtconcert bij de Oude Watertoren in Hengelo te te verzorgen. Op zaterdag 24 augustus kun je vanaf 20.30 uur luisteren naar vier korte concerten van elk 20 minuten. Spannende, virtuoze en ontroerende muziek onder de titel “Young and Unbound”.

30 augustus t/m 1 september: Volksfeesten Oele
Kom je ook op 30, 31 en 32 augustus? En dan denk je 32 augustus? Ja! Zo doen ze dat in Oele. Drie dagen lang feest in Oele. Het hele weekend is er van alles te doen: oldtimer trekkerrit, grösvolleybal, vogelschieten en heel veel muziek!

Volksfeesten Oele: een weekend lang van alles te doen

31 augustus: buitenfilm Green Book
Dit jaar organiseert Filmhuis Hengelo voor de vijfde keer een gratis buitenfilm als feestelijke opening van het filmseizoen. Het Schouwburgplein bij Brasserie So Nice wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Onder het genot van een drankje kan je genieten van de film Green Book.

31 augustus: Sins of Ibiza
Voor een vette party hoef je helemaal niet ver weg, maar ga je naar Sins of Ibiza, het mooiste Dance feest van Twente! Op een waanzinnig mooie unieke plek (De Houtmaat)wordt voor de vijfde keer Sins of Ibiza georganiseerd.

Sins of Ibiza 1

Sins of Ibiza bij Buitenplaats de Houtmaat

31 augustus & 1 september: Kids@thepark
Kids@thepark: een heel weekend is het feest voor het hele gezin in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo! De kids vermaken zich in het park met o.a. veel spelletjes, attracties, muziek & theater. Ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje!

Van alles te doen in het Prins Bernhardplantsoen tijdens Kids@thepark

En natuurlijk is er nog veel meer zoals Cultuurpodium Houtmaat, Nightskate Twente of de open dagen in de Heemtuin. In de kalender vind je een overzicht van evenementen.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen