Wineble
Past. Eppinkstraat 67
7554 ME Hengelo

Op een ontspannen manier, in een vertrouwde omgeving kennis maken met en genieten van goede, lekkere en betaalbare wijnen. Je kunt ons boeken voor een wijnparty bij jou op locatie.

Wineble organiseert wijnproeverijen | wijnparty’s op locatie. Dat kan bij jou thuis zijn, gezellig met vrienden, vriendinnen, collega’s, teamleden van je sportclub, buren, het maakt niet uit. Je zult samen een gezellige, ontspannen, informatieve, volledig verzorgde avond beleven. Jij zorgt voor de gasten, wij regelen de rest van de avond. We brengen alle benodigdheden mee, glaswerk, tafelkleden, hapjes en natuurlijk de wijnen.

Veel mogelijk

Uiteraard kunnen wij ook een wijnproeverij organiseren bij een bedrijf als netwerkborrel, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld als afsluiting van een brainstormdag. Er is (heel) veel mogelijk!

Contact

Wil je meer informatie of weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is, neem gerust contact op en bel: 06 52 77 82 95 of stuur een mail: info@wineble.com. Op onze website www.wineble.com vind je nog veel meer informatie over Wineble wijn, party’s en meer… en wat wij allemaal doen.

Graag tot ziens, tot snel!

Rita  |  AngelaDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen