Eten & Drinken

Paviljoen de Ontmoeting

Paviljoen de Ontmoeting
Prinsbernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Aan de rand van het centrum ligt het Prins Bernard Plantsoen. Een heerlijk plekje om te genieten tussen de rozentuin, vijver, gazons en boompartijen.

Midden in het groen van het Prins Bernard Plantsoen ligt een geweldig zonnig terras. Je kunt er heerlijk vertoeven en genieten van de vogels die fluiten. Er is een mooie, overzichtelijke  speeltuin aanwezig voor de kinderen waardoor het voor de ouders mogelijk is om lekker te  kunnen genieten van hun cappucino of een glaasje wijn.

Lunchen

Paviljoen de Ontmoeting heeft een gevarieerde lunchkaart.  Lunchen, loungen het kan allemaal.  Waar we trots op zijn is onze heerlijke High tea.

Hight tea

Onze High tea bestaat uit lekkere zoeternijen , smakelijke sandwiches en hartige seizoens gebonden hapjes.

Paviljoen de Ontmoeting is een veelzijdig horecagelegenheid en zelfs meer dan dat. De Ontmoeting is geschikt voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud en voor kleine en grote gezelschappen. Je kunt dan denken aan feesten en partijen.Ook is er mogelijkheid om te trouwen op locatie.  Voor de nodige ontspanning worden er diverse evenementen georganiseerd in het park.Paviljoen de Ontmoeting | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: van 10.00 – 17.00 uur

*Uitzonderingen voor feestjes en partijen

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen