Eten & Drinken

Paviljoen de Ontmoeting

Paviljoen de Ontmoeting
Prinsbernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Aan de rand van het centrum ligt het Prins Bernard Plantsoen. Een heerlijk plekje om te genieten tussen de rozentuin, vijver, gazons en boompartijen.

Midden in het groen van het Prins Bernard Plantsoen ligt een geweldig zonnig terras. Je kunt er heerlijk vertoeven en genieten van de vogels die fluiten. Er is een mooie, overzichtelijke  speeltuin aanwezig voor de kinderen waardoor het voor de ouders mogelijk is om lekker te  kunnen genieten van hun cappucino of een glaasje wijn.

Lunchen

Paviljoen de Ontmoeting heeft een gevarieerde lunchkaart.  Lunchen, loungen het kan allemaal.  Waar we trots op zijn is onze heerlijke High tea.

Hight tea

Onze High tea bestaat uit lekkere zoeternijen , smakelijke sandwiches en hartige seizoens gebonden hapjes.

Paviljoen de Ontmoeting is een veelzijdig horecagelegenheid en zelfs meer dan dat. De Ontmoeting is geschikt voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud en voor kleine en grote gezelschappen. Je kunt dan denken aan feesten en partijen.Ook is er mogelijkheid om te trouwen op locatie.  Voor de nodige ontspanning worden er diverse evenementen georganiseerd in het park.Paviljoen de Ontmoeting | Wij zijn Hengelo

Wintertijden:
Maandag: gesloten
Di. t/m Zo.: geopend van 10:00 tot 17:00
24 dec t/m 2 jan 2017 zijn wij gesloten
Uitzondering voor feestjes en partijen