Eten & Drinken

Buitenplaats De Houtmaat

Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Terrassen aan het water, feestelijk eten & drinken, vergader- & zakelijke bijeenkomsten. Het hele jaar zijn onze faciliteiten te reserveren!  Bio+vegetarisch eten is mogelijk, hele jaar outdoor – activiteiten, gratis WIFI (uiteraard!), onbetaald Parkeren, Saksische boerderijen met ontvangstkamer, bar, zalen, zaaltjes & open haarden. Boothuis met hippe bar, loungesteiger & reusachtige tafel en grote terrassen aan het water waarvan 2 deels overdekt en 1 met zicht op het speeltuintje. Makkelijk bereikbaar via de A1, natuurgebied van 8 ha, grote vijver met eilandjes en roeiboten en speeltuintje met dreumeshoekje. Bij Buitenplaats de Houtmaat vind je alles.

Trouwen

Ja zeggen doe je op een bijzondere, ceremoniële plek. In een trouwkoepel op het water, onder de kastanjebomen bij het boothuis of in een pittoreske voorkamer van een Saksische boerderij? Aan jullie de keuze! Te midden van jullie vrienden en familie stap je bij de Houtmaat letterlijk in het huwelijksbootje. Hoe? Dat is nog even een verrassing! De ceremonie met de ambtenaar, de bruidstaart, een diner, jullie droomfeest, een romantisch fakkeltocht over het water, het gaat zoals jullie het dromen.

Feest

Een feestje buiten op het gras, met een eigen bar of liever op een terras aan de waterkant? In de warmte bij een knappend haardvuur? Of misschien rondom de houtoven terwijl je zelf je favoriete pizza belegt? Buiten borrelen en eten? Op de Houtmaat kun je feestvieren met 20 tot 300 personen. Welke ruimtes daarvoor geschikt zijn? Buiten of binnen, de keuze is aan jou!

Ons Boothuis is hip en sfeervol. Met een eigen bar, een rustige hoek, en terras aan het water, is dit een intieme plek voor feestelijke diners, recepties en netwerkbijeenkomsten.

Het dak eraf? Dan is de Vijverzaal de plek voor een feest vanaf 40 personen. Buiten op het eigen terras, onder de witte tenten is een grote bar ingericht. Als u dat wilt, eet u eerst buiten aan lange witte tafels, voordat de muziek begint. Oh ja, een DJ of liever live een band? Wij weten een paar hele goede! Hé-le-maal feest én goede herinneringen maken, daar gaat het ons om!

De Rientjeszaal. Voor elk verjaardagsfeest is, robuust en intiem, onze stijlkamer met eigen bar, een heerlijke plek om te vieren. Als u dat wilt gaan we naar buiten. De grote zwarte deeldeuren openen naar het verwarmd terras onder de dakrand. Zodat u alle seizoenen naar buiten kunt. Exclusief voor deze ruimte.Buitenplaats De Houtmaat | Wij zijn Hengelo

Maandag t/m zondag: als u ons reserveert, vanaf 20 personen
Zondag: van 14.30 – 17.00 uur (cultuurpodium van mei tot september)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen