string(21) "eten_drinken_blokken_"
Uitgelicht
  • van der Poel IJs

    Bij van der Poel IJs is kiezen moeilijk! Zoveel verschillende smaken en allemaal even lekker. Je proeft hier het lekkerste ijs van Twente. Van der Poel IJs vind je aan de Bornsestraat en in de binnenstad aan de Enschedesestraat.

  • Sterren op je bord

    De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink zo uniek. In het voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar. In het restaurant, bekroond met één Michelinster, word je heerlijk in de watten gelegd en geniet je van fantastisch eten.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen