Eten & Drinken

Emma’s Eetcafé

Emma’s Eetcafé
Emmaweg 6
7551 BH Hengelo

Emma’s Eetcafé is al sinds oktober 1988 gevestigd aan de Emmaweg 6 en is daarmee een van de oudste bistro’s van Hengelo. De gerechten zijn voornamelijk Frans maar wij serveren ook Hollandse gerechten. Visgerechten zijn er in ruime mate aanwezig.

Gedurende de seizoenen hebben we extra gerechten die we blijven veranderen. Zo staat er ook door de week een prettig geprijsde dagschotel op de kaart. Voor de kleintjes is er een kinderkaart aanwezig. Achter in de zaak hebben we ruimte voor groepen tot 32 personen en voorin aan de bar kunt u een speciaal biertje of een frisse mintthee drinken. Wanneer het weer het toelaat is er een prachtige mogelijkheid om buiten te eten, waar ook gerookt mag worden.

Als je in de Emmaweg bij nummer 6 naar binnenloopt word je niet alleen hartverwarmend ontvangen door Renate Snellers en haar zoon Mickey, maar ontdek je ook wat voor een bijzondere zaak Emma’s Eat & Shop is. Toen Tonny Snellers 26 jaar geleden samen met Renate begon hadden ze voor ogen waar Emma’s hedendaags voor staat: goede ambiance, smaakvolle gerechten die niet te duur zijn, klantvriendelijk personeel en een gezellig interieur. Je voelt je meteen thuis en zo hoort dat in een eetgelegenheid.

De Franse keuken met een grote vleug Hollandse smaak maakt dat de kwaliteit constant blijft. Uiteraard dragen de verse producten van de Hengelose Markt hier aan bij!Emma's eat & shop | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 17.00 – 21.30 uur
Donderdag: van 17.00 – 21.30 uur
Vrijdag: van 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag: van 17.00 – 22.00 uur
Zondag: van 16.30 – 21.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen