Ehair
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo

Hoe je je haar ook draagt, ongeacht hoeveel tijd je besteedt aan styling, alles valt of staat met een goed geknipte coupe en de juiste kleuring. Ons team van enthousiaste en creatieve hairstylisten geeft jouw haar de aandacht die het verdient.

Ehair stylisten kennen de laatste trends, ze beheersen de meest actuele kleur- en kniptechnieken en werken met uitsluitend de beste producten. Ons assortiment bestaat onder andere uit de producten van merken als Fudge, L’Oreal, Moroccanoil, Redken, Sassoon en Sebastian.

Je vindt Ehair Hairstyling in de gezellige Drienerstraat. In deze mooie straat met prachtige gevels, vind je vele unieke zaken.
Een absolute must see als je het centrum van Hengelo bezoekt.Ehair | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 08.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 08.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 19.30 uur
Vrijdag: van 08.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 08.30 – 16.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen