Eten & Drinken

Eetcafé de Blauwe Engel

Eetcafé de Blauwe Engel
Burgemeester Jansenplein 18,
7551 EC Hengelo

Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo is dé plek voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of prima daghap. Ook biedt het café gelegenheid voor een kopje koffie met een krant en natuurlijk kan men hier lekker borrelen of een praatje maken aan de bar.

Eetcafé de Blauwe Engel is een café, centraal gelegen in het centrum van Hengelo, dat zich bij uitstek goed leent voor een snel en goed verzorgde lunch of een kwalitatief uitstekend diner.

Met 10 bieren aan de tap, en maar liefst een keuze uit 33 met zorg geselecteerde speciaal bieren op de fles, ook een plek om te genieten van een goed glas bier.

Zoekt u een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenavond of vriendenweekend, dan is een door ons georganiseerde bierproeverij een leuk idee. Een bierproeverij is uiteraard ook geschikt voor de niet geoefende bierdrinker. Tijdens een bierproeverij kunt u bij ons 4 tot 10 bieren proeven in kleine proefglazen. Aantal personen maximaal 20. Optioneel verzorgen wij een passende bierhap bij deze proeverij.

Ook de wijnliefhebber komt aan zijn trekken, met maar liefst 11 verschillende wijnen. Deze wijnen worden exclusief voor De Blauwe Engel geïmporteerd uit vooral Italië. Deze ruime sortering in wijn kunt u per fles maar ook per glas bestellen. Een andere leuke activiteit is een wijnproeverij.

In de menukaart vindt u een uitgebreide keus aan vers bereide voor- en hoofdgerechten; zoals varkenshaas, tournedos, schnitzel, saté, zalm, mosselen, of gamba’s. Eveneens is er een grote keuze uit verschillende vegetarische gerechten. Nieuw op onze kaart is de “Proeverij”, een combinatie van voorgerechten, lekker, gevarieerd, en dus een aanrader.

Elke dag verzorgen wij een wisselende daghap voor € 10,00 en een lunchtip voor € 6,00. Voor € 6,50 kunt u al bij ons genieten van een royaal ontbijt, dit is inclusief koffie of thee.
High Tea, High Wine of High Beer, wij verzorgen het graag voor u.

Eetcafé De Blauwe Engel bezit een terras met maar liefst 100 zitplaatsen, waar men ook in de winter beschut en verwarmd kan plaatsnemen. Eveneens verhuren wij ons café vanaf 21:00 uur voor bruiloft, verjaardagsfeest, of jubileum. Vanaf 40 personen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.
Maandag: van 10.00 – 00.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 00.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 00.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 02.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zondag: van 10.00 – 00.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen