Winkelen

Deltics IT

Deltics IT
Demmersweg 166
7556 BN Hengelo

Deltics is de specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer.

Bij Deltics werken circa 60 professionals, ieder gespecialiseerd in eigen vakgebieden om op deze manier klanten maximaal te kunnen dienen. Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de IT-infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met pro-actieve supportdiensten.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen