Eten & Drinken

Grand café De Twee Wezen

Grand café De Twee Wezen
Burg. Jansenplein 23-24
7550BG Hengelo

Bij Grand Café De Twee Wezen staat eten en drinken in het teken van ouderwetse gezelligheid in een nieuw jasje. Het interieur van Grand café De Twee Wezen is sfeervol, warm en ruimtelijk; veel spiegels, huiselijke details, imposante lampen, kolossale bloempotten en lichtzuilen. Als mede vele rode tinten die zorgen voor een gezellige en aangename omgeving.

Je kunt natuurlijk ook gewoon even heerlijk genieten op het zonnige terras met vrienden en bekenden. Of een kopje koffie drinken aan de leestafel met ’n verscheidenheid aan tijdschriften en nieuwsbladen. En natuurlijk niet te vergeten: lekker ‘loungen’ bij de openhaard.

Grand café De Twee Wezen laat zich vooral typeren door een spontane en vriendelijke sfeer. U voelt zich als gast direct thuis en kunt ongedwongen genieten van de gezellige ambiance.Grand café De Twee Wezen | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 09.30 – 02.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 02.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 02.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 02.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 04.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 04.00 uur
Zondag: van 11.00 – 02.00 uur

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen