Winkelen

De Tassenkoning

De Tassenkoning
Oldenzaalsestraat 203-5
7557 GK Hengelo

De Tassenkoning, de naam zegt het al. De koning die alles weet over tassen. Vergezeld door een groot leger van experts wil én krijgt de Tassenkoning alleen het beste.

 

Zonder gezeur en lang vergaderen, want daar houdt hij niet van. Dat weten de hofleveranciers maar al te goed. Je koopt jouw tassen bij de Tassenkoning met royale zekerheden, die hij eist. Jouw orders worden vorstelijk behandeld. Daar kun je op vertrouwen.

De Tassenkoning heeft geen paleizen, dure koetsen en lakeien die mee-eten; hij biedt je alleen vele voordelen.

Je ontwerpt jouw eigen tas, zonder tussenkomst van account managers met dure auto’s en backoffice medewerkers, waardoor je profiteert van de kosten die hij hiermee bespaart. De Tassenkoning is rijk aan ervaring, want hij levert al meer dan 10 jaar tassen. Naast de luxe draagtassen heeft De Tassenkoning sinds 4 jaar ook plastic en papieren tassen in het assortiment.De Tassenkoning | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen