Winkelen

De Koning Schilders

De Koning Schilders
Hassinkweg 9
7556 BV Hengelo

Sinds 1906 heeft De Koning Schilders kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij De Koning Schilders zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Voor het ZGT, Gemeente Hengelo, diverse Woningbouwverenigingen, en vele andere opdrachtgevers, zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt De Koning Schilders een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woningbouw en utiliteitsbouw.

Wij bieden u een totaalpakket van schilderwerk, glaswerk, houtreparatie, behangwerk, vloerbedekking en raamdecoratie.De Koning Schilders | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag: van 08.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 08.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen