Winkelen

De Blaker Exclusief

De Blaker Exclusief
De wetstraat 41-43
7551 GB Hengelo

De Blaker Exclusief is een gezellige overzichtelijke winkel waar de meeste merken prominent aanwezig zijn. Met ons huidige assortiment van Scandinavisch design. De Blaker Exclusief is officiële dealer van alle merken die wij in onze winkels voeren.

Hengelo is de oudste vestiging van De Blaker Exclusief en kenmerkt zich door een breed assortiment in een karakteristiek pand. De vestiging van De Blaker Exclusief in de Wetstraat voelt als een soort thuiskomen. Na jaren in de Wemenstraat gevestigd geweest te zijn, is De Blaker weer terug waar het allemaal begonnen is in 1989, namelijk in de Wetstraat. Met goede parkeergelegenheden voor de deur is het voor klanten uit Hengelo maar ook elders in het land eenvoudig om ons te bereiken.
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.30 – 18:00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18:00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen