Winkelen

D-reizen

D-reizen
Molenstraat 7
7551 DA Hengelo

Wij maken het vinden van uw vakantie graag gemakkelijk voor u. Daarom vergelijkt en doorzoekt u op D-reizen.nl met één zoekopdracht alle vakanties van alle grote touroperators. Reken maar dat u daarmee een hoop vergelijkingstijd bespaart!

U kunt het zoeken ook volledig uitbesteden aan één van onze Persoonlijke Reisassistenten. Maak eens een afspraak in één van onze reisbureaus of deel uw vakantiewensen via mail, telefoon of sociale media met ons. Als uw Reisassistent de perfecte reis gevonden heeft, kan zij die voor u boeken. Vervolgens is zij uw vaste aanspreekpunt voor al uw verdere vragen: voor, tijdens en na uw vakantie!
Maandag: van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen