Uitgaan

Club Merlijn

Club Merlijn
Langestraat 16
7551 DZ Hengelo

Foodclub Merlijn

Waar eten, wijnen, lekkere muziek en vooral vrienden elkaar ontmoeten voor een heerlijk avondje uit, dat is foodclub Merlijn. In onze Foodclub organiseren we regelmatig avonden waar je gezellig met vrienden kunt eten en drinken in een ongedwongen trendy sfeer. Onze Chef’s serveren dan heerlijke culinaire gerechten met bijpassende top wijnen en cocktails. Dit alles voor een vaste all-inclusive prijs. We zijn dus geen à la carte restaurant maar richten ons puur op events en thema’s.

Daarnaast is onze Foodclub de perfecte locatie om af te huren voor elk type feest, receptie of andere bijeenkomst. Uiteraard met heerlijke hapjes, buffetten, diners of Live-Cooking. Alles op maat afgestemd op uw wensen.

Nightclub Merlijn

Sinds 2004 is Nightclub Merlijn een bekend begrip in de uitgaanswereld van Twente. Elke zaterdag vanaf 23.00 uur draaien onze Dj’s in 2 verschillende zalen de lekkerste Eclectic, House, Urban en Dance muziek. Onze Club is voorzien van een grote dansvloer met moderne licht- en geluidsinstallatie, 5 bars, VIP tafels en vooral gevuld met gezellige Party People!