Uitgaan

Club DUX

Club DUX
Markt 2
7551 CG Hengelo

Uitgaan in het monumentale cosa-pand aan de Markt! Elke week een gevarieerd programma met de beste DJ’s, geweldige entertainment en veel dansbare muziek. Come thru for a drink!

Sinds 2012 mogen wij ons met trots één van de hotspots uit Oost-Nederland noemen. In het monumentale cosa-pand beschikken wij over een gezellig voorcafé, 3 bars en een heuse dansvloer waar je je zintuigen maximaal kan laten prikkelen. Met een enthousiast en dynamisch team wordt er wekelijks gewerkt aan een variërend en divers programma. Met een vlotte mix van elektronische muziek is het elke week een feestje en kun je eindeloos genieten van de vrije sfeer! Je vindt ons aan de Markt in Hengelo.Club DUX | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: van 23.00 – 05.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen