Hengelo 500

H500Hengelo 500 | Wij zijn Hengelo

De H500 is een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie met de ambitie ons economische klimaat te versterken. Met behulp van verschillende marketingactiviteiten proberen we onze mooie stad onder de aandacht te brengen bij bewoners, bezoekers en ondernemers.

Word ambassadeur!

 Ook jouw organisatie kan een bijdrage leveren aan onze citymarketing. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van Hengelo in jouw eigen communicatiemiddelen.  Je kunt ook citymarketingpartner worden. Via één van onze partnerpakketten lever je dan een bijdrage aan  onze evenementen en marketingactiviteiten. Je helpt ons hiermee Hengelo nog aantrekkelijker en levendiger te maken. En … hoe aantrekkelijker Hengelo, hoe populairder jouw onderneming!

Meer weten? 

De H500 – Businesspartner is een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie voor het bedrijfsleven. Als lid investeer je jaarlijks € 500 om onze stad levendiger te maken en ben je maatschappelijk betrokken. Wat je ervoor terug krijgt? Inspirerende bijeenkomsten op bijzondere locaties en een VIP-behandeling voor jou en je gast tijdens een Hengelo’s evenement.  Kom geheel vrijblijvend bij ons langs aan de Markt 8 of bel ons op 074-2501080. Tot snel!

Of meld je meteen aan:

Leden

Wil je weten wie er ook citymarketingpartner zijn? Kijk hier.

 

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen