Hengelo 500

H500Hengelo 500 | Wij zijn Hengelo

De H500 is een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie met de ambitie ons economische klimaat te versterken. Met behulp van verschillende marketingactiviteiten proberen we onze mooie stad onder de aandacht te brengen bij bewoners, bezoekers en ondernemers.

Word ambassadeur!

 Ook jouw organisatie kan een bijdrage leveren aan onze citymarketing. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van Hengelo in jouw eigen communicatiemiddelen.  Je kunt ook citymarketingpartner worden. Via één van onze partnerpakketten lever je dan een bijdrage aan  onze evenementen en marketingactiviteiten. Je helpt ons hiermee Hengelo nog aantrekkelijker en levendiger te maken. En … hoe aantrekkelijker Hengelo, hoe populairder jouw onderneming!

Meer weten? 

De H500 – Businesspartner is een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie voor het bedrijfsleven. Als lid investeer je jaarlijks € 500 om onze stad levendiger te maken en ben je maatschappelijk betrokken. Wat je ervoor terug krijgt? Inspirerende bijeenkomsten op bijzondere locaties en een VIP-behandeling voor jou en je gast tijdens een Hengelo’s evenement.  Kom geheel vrijblijvend bij ons langs aan de Markt 8 of bel ons op 074-2501080. Tot snel!

Leden

Wil je weten wie er ook citymarketingpartner zijn? Kijk hier.