Overnachten

City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo
B.P. Hofstedestraat 50
7551 DG Hengelo

City Hotel Hengelo is gelegen in het hart van de stad Hengelo en is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Je vindt hier alles op een steenworp afstand: winkels, musea, natuur, theater en muziek.

Ondanks dat het hotel 100 hotelkamers heeft, heeft het een kleinschalig karakter waardoor je je zeker thuis voelt. ’s Avonds drink je gezellig een drankje bij Marcello aan de bar en ’s ochtends serveert Sonja je een heerlijk ontbijt.

In het City Hotel Hengelo doen we er alles aan om jouw verblijf zo fijn mogelijk te maken. Wij bieden je de beste service en faciliteiten. Wist je bijvoorbeeld dat we een 24-uursreceptie hebben? Uiteraard is Wi-Fi gratis en hebben wij allerlei tips voor jou over de omgeving. Heb je een specifieke wens? Laat ons het vooral weten.

Alle faciliteiten vind je hier. Hampshire City Hotel | Wij zijn Hengelo

Het hotel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopendDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen