China Tuin
Oldenzaalsestraat 547
7558 PW Hengelo

China Tuin is the place to be voor iedereen die van de verfijnde delicatessen van de Chinese keuken houdt en in een gezellige en aangename sfeer van deze delicatessen wil genieten.

De oosterse koks toveren de meest verrukkelijke gerechten op jouw bord, waarbij ze van heerlijk geurende en kleurende dagverse ingrediënten gebruik maken. Hun jarenlange ervaring resulteert in betoverende en zinnestrelende gerechten.

Familiefeestjes, bedrijfsfeestjes, verjaardagen of gewoon een avondje uit met vrienden; voor elke gelegenheid is er wel een China Tuin diner op maat. Want China Tuin is meer dan eten alleen! China Tuin biedt een totaalpakket aan waarbij een warm onthaal, een gastvrije bediening in een comfortabele omgeving, lekker eten en kindvriendelijkheid centraal staan.

Bereikbaarheid

China Tuin is makkelijk te bereiken aan de afslag van de A1 (afslag 31).China Tuin | Hengelo Promotie

Maandag: van 16.00 – 22.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 16.00 – 22.00 uur
Donderdag: van 16.00 – 22.00 uur
Vrijdag: van 16.00 – 22.00 uur
Zaterdag: van 16.00 – 22.00 uur
Zondag: van 15.00 – 22.00 uur

Op feestdagen geopendDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen