Berichten

Carnaval vieren in Hengelo

Carnaval vieren in Hengelo

Zet het maar in je agenda: het weekend van 21, 22, 23 en 24 februari vier je carnaval in Hengelo. Twentse Lichtparade, Hengelose Gezinscarnavalsoptocht, kindercarnaval , after optocht party’s en meer! 

Twentse Lichtparade

Dit wil je niet missen! Vrijdagavond 21 februari vanaf 19.15 uur trekt de Twentse Lichtparade door de binnenstad van Hengelo. Heel gaaf om alle praalwagens versierd met lichtjes te zien. Duizenden mensen komen ’s avonds naar de binnenstad om alles te bewonderen en te genieten

Hengelose Gezinscarnavalsoptocht

Zaterdag 22 februari om 14 uur start de Hengelose Gezinscarnavalsoptocht. Voor de 43ste keer gaat de optocht door de binnenstad van Hengelo. Kom gezellig naar de binnenstad om te genieten van mooie praalwagens met characters, dansers en danseressen. Natuurlijk ontbreken ook de loopgroepen niet. De praalwagens halen wel lengtes van 15 meter en tot maar liefst max. 8 meter hoog. Natuurlijk zal er ook veel muziek aanwezig zijn, o.a. dweilorkesten, fanfares, drumbands en nog veel meer.

Hengelose Gezinscarnavalsoptocht | Wij zijn Hengelo
Route

Beide optochten houden de volgende route aan. Start aan de Bankastraat. De optocht gaat dan via Deldenerstraat, Langestraat, Wemenstraat, Oldenzaalsestraat, Oude Molenweg, Wolter ten Catestraat, Enschedesestraat, Brinkstraat naar het eindpunt Marskant.

Kinder Carnaval

Na de optocht op zaterdag 22 februari feest je met de kids verder bij  The Three Musketeers. Lekker dansen en springen! En ranja en snoepjes. Iedereen is vanaf 14 uur welkom.

After Optocht Party

Na de Hengelose Gezinscarnavalsoptocht kan je door voor de After Party Optocht. H.C.V. De Windbuul’n gaan naar Club Merlijn. Of ga naar Café Plan B samen met H.C.V. De Noorkermennekes.

Noorker Carnaval

Zondag 23 februari is het Noorker Carnaval bij Vios Hengelo. Een groot feest voor jong en oud, met Mylene & Rosanne, lekkere carnavalshits en een vette carnavalsdisco! Het Noorker Carnaval begint om 13 uur en entree is € 2,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 3,- voor 12 jaar en ouder.

Noorker Carnaval 2020 Hengelo Promotie

Kielenbal

Heb je er na alle optochten, dweilen en andere gezellige middagen nog geen genoeg van dan kan je zondagavond 23 februari naar het Kielenbal. H.C.V. de Weidemennekes presenteren samen met stadsresidentie Feestcafé The Rits hét carnavalsfeest van Hengelo. Zondagavond zetten de Niksnutten, Maikel Dokter en DJ Beks de stadsresidentie op de kop. Iedereen is van harte welkom!

Rosenmontag

Op Rosenmontag sluit je het carnavalsweekend af tijdens het knalfeest van HCV De Noorkermennekes. Vios Hengelo staat deze maandagavond op z’n kop met DJ Donny,  Jeffrey Hoffman & Martin Ankone. Vanaf 20 uur en entree is gratis.

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen