Overnachten

Camping De Zwaaikom

Camping De Zwaaikom
Kettingbrugweg 60
7552 CW Hengelo

Camping de Zwaaikom is gelegen aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede, in de streek Twente, in de provincie Overijssel. Op de camping zijn, vakantie, doortrekkers en seizoen plaatsen voor caravans, campers en tenten, aan het water of op het veld.

Op de camping zijn verschillende verhuur accommodaties, trekkershutten, blokhut a/h water, grote slaper a/h water, slapertjes en keetie. Op de camping zijn ook vaste staplaatsen voor stacaravans, direct aan het water of op het veld. In/op het Twentekanaal kan men vissen en varen. Op de camping zijn verschillende dingen te doen, er kan een Elektro Fluisterbootje of Waterfiets worden gehuurd, er is een zwembad, speeltuin, volleybalveld, trapveldje en een jeu de boules baan. In de kantine of op het terras kunt u terecht voor een drankje, een ijsje of een kleine snack. In de kantine is een pooltafel, tafeltennistafel en een kleur en speelhoek.

Op de Camping is Wifi (Prijslijst), er is een wasserette en een Camper service plaats.

In de omgeving zijn verschillende dingen te doen, u kunt in de omgeving wandelen of fietsen (dichtbij fietsknoop punt en wandel route), naast de camping ligt een natuurgebied (webcam )met uitkijktorens of naar de plaatsen in de omgeving, Hengelo (+- 4 km), Enschede (+- 6 km), u kunt naar het Go-Planet parc , mega bioscoop Kinepolis of naar het Familiepretpark DeWaarbeek. (+- 10 min van de Camping), voor Geocachers zijn er verschillende Geo,s in de buurt om op te zoeken en nog veel meer. De Camping ligt ook in de buurt van de Universiteit Twente (+- 3 Km).

Camping is geopend van 1 april t/m 15 september.

Honden geen toegang.Camping de Zwaaikom Hengelo | Wij zijn Hengelo

Camping is geopend van 1 april t/m 15 september.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen