Eten & Drinken

Café en Zalencentrum het Twentse Ros

Café en Zalencentrum het Twentse Ros
Twekkelerweg 227
7553 LX Hengelo

Het Twentse Ros is een sfeervol en gezellig bruin café, net buiten het centrum van Hengelo. Wanneer je binnenkomt zul je meteen een huiskamergevoel ervaren.

Je kunt heerlijk genieten van een drankje aan de bar, maar er is ook volop gelegenheid om te biljarten, poolen, darten of een potje te kaarten. Bij goed weer kun je ook heerlijk op het terras zitten. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals avonden met live muziek, thema avonden of dagjes uit. Hou hiervoor de agenda in de gaten.Café en Zalencentrum het Twentse Ros | Hengelo Promotie

Maandag: van 13.00 – 00.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 18.00 – 00.00 uur
Donderdag: van 18.00 – 00.00 uur
Vrijdag: van 18.00 – 00.00 uur
Zaterdag: van 16.00 – 00.00 uur
Zondag: van 14.00 – 20.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen