Uitgaan

Café Biljart De Kleine Burgemeester

Café Biljart De Kleine Burgemeester
De Wetstraat 57
7551 GB Hengelo

Ben je op zoek naar een gezellige bruine kroeg waar altijd wat te doen is? Kom dan naar Café De Kleine Burgemeester in Hengelo. Relaxed gezellig door de week, een feestje in het weekend. Met barmensen die goed voor je zorgen, bijzondere biertjes, een heerlijk terras in de zomer en gevarieerd publiek dat nooit verveelt.

 

Als bierliefhebber is het leuk om af en toe iets verrassends te proeven. Wil je graag een speciaalbiertje proeven? Neem dan eens plaats aan onze bar. Elke week presenteren we onze gasten een speciaal bier van de week. Een absolute aanrader! Het is er altijd gezellig en er heerst een ongedwongen sfeer, kortom iedereen is welkom om een biljartje te leggen of om naar de goede muziek te luisteren. Ook kun je de wedstijden van FC Twente kijken op groot scherm.

Natuurlijk organiseren we zo nu en dan activiteiten voor onze gasten.  Kortom café de kleine burgemeester is de plek waar de levensgenieter volop aan zijn trekken komt. Onze deur staat wagenwijd voor je open!
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 16.00 – 02.00 uur
Woensdag: van 16.00 – 02.00 uur
Donderdag: van 16.00 – 02.00 uur
Vrijdag: van 16.00 – 02.00 uur
Zaterdag: van 16.00 – 02.00 uur
Zondag: van 16.00 – 02.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen