Zien & Doen

Buurt- en Speeltuinvereniging De Jeugd

Buurt- en Speeltuinvereniging De Jeugd
Anthoniusstraat 52
7553 WE Hengelo

Op het terrein zijn een aantal speeltuinvoorzieningen die druk bezocht worden door de kinderen uit de buurt. De grote variatie van de vele speelwerktuigen vormt een grote uitdaging voor de kinderen.

De kinderen proberen van alles waardoor ze intensief bewegen en ze bedenken van alles waardoor hun creativiteit wordt ontwikkeld. Op het terrein is ook een Bio-buurttuin die door buurtbewoners zelf wordt onderhouden en waarin ze hun tuinierstalenten en enthousiasme kwijt kunnen.Speeltuin de jeugd

Het buurthuis en de  speeltuin zijn op werkdagen toegankelijk van 9.00 tot 17.00 uur. Er is dan beheer aanwezig voor toezicht op de speeltuin.


Het bezoek aan het buurthuis of de speeltuin is vrij voor de leden, niet-leden betalen 0,50 cent voor gebruik van de speeltuin.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen