Berichten

Buitenspeeldag in Hengelo

Buitenspeeldag in Hengelo

Woensdag 12 juni is het weer Nationale Buitenspeeldag. Ook in Hengelo zijn er op een aantal plekken activiteiten. 

Buitenspeeldag Woolde

Kom ook op het grote feest van het Woolde! Ook dit jaar zijn er weer veel activiteiten. Springen, rijden, schilderen, schminken, ravotten. Voor ieder kind is er wel wat te beleven. Woensdag 12 juni van 13.30 tot 17 uur, Boerhaavelaan. Ticket kost € 1,-

Van alles te doen tijdens de buitenspeeldag aan de Boerhaavenlaan

Buitenspeeldag Groot Driene

Het grasveld aan de Zwavertsweg naast De Kasbah is één grote speeltuin! Alle kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen er tussen 14.00 uur en 17.00 uur buitenspelen. Er is keuze uit wel 24 activiteiten. Een kaartje kost 2 euro per kind.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld een stormbaan pakken, lekker timmeren met hout of broodjes bakken boven het vuur. Of ze doen mee aan de activiteiten van Scouting Jeanne d’Arc / St. Patrick, voetbalvereniging Juliana, sportvereniging H.G.V. en Kung Fu. De allerkleinsten kunnen eendjes vissen of zich vermaken in het ballenbad. Natuurlijk krijgen alle kinderen ook drinken en wat lekkers.

Op woensdag 12 juni is het grasveld aan de Zwavertsweg naast De Kasbah één grote speeltuin!

Buitenspeeldag Vondelstraat

Van 14 tot 16 uur kunnen kinderen tussen 2,5 en 12 jaar komen spelen in de speeltuin aan de Vondelstraat. Het thema is Middeleeuwen, er zijn ridderspelen en een heuse kastelenstormbaan! Entree is € 2 inclusief lekkers en drinken.

Het thema is middeleeuws

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen