Winkelen

Bruidsmode Lisa

Bruidsmode Lisa
Drienerstraat 89-91
7551 HR Hengelo

Bruidsmode Lisa verkozen tot beste bruidsmodewinkel van Overijssel

Bruidsmode Lisa is al sinds 1941 de meest gespecialiseerde bruidszaak van Oost-Nederland, met de meest toonaangevende nationale en internationale bruidskleding. Ben je al nieuwsgierig geworden? Wij willen jou graag informeren over de collecties die wij voeren, hoe wij werken en wie wij zijn. Natuurlijk kun je nu alvast ideeën op doen of komen er al vragen in je op, deze kunnen wij het beste persoonlijk beantwoorden..

Krijg je al zin om te komen passen na het bezoek aan onze site, of heb je vragen neem dan contact met ons op, zodat we samen een afspraak kunnen plannen of jou vragen kunnen beantwoorden.

Graag tot ziens bij Bruidsmode Lisa

Contact

Wij vinden het een eer als je bij ons naar een trouwjurk wilt komen kijken. Wij stellen letterlijk alles in het werk om jou als klant helemaal tevreden in je jurk te laten trouwen. Want een tevreden klant is voor ons de beste reclame. Als je naar onze mooie collectie wilt komen kijken stellen wij het wel op prijs als je eerst een afspraak maakt. Zo kunnen wij in alle rust en hebben wij alle tijd om jou goed te adviseren. Plan je afspraak wat ruimer van te voren, dat om teleurstellingen te voorkomen als we vol zitten. Kom je zonder afspraak dan ben je natuurlijk ook welkom maar het risico dat we je dan niet kunnen helpen is grootMode | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 16.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen