Eten & Drinken

Brasserie So Nice

Brasserie So Nice
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wij geven je graag een indruk van wat je zoal kunt beleven in Brasserie So Nice. De Brasserie bevindt zich aan het Schouwburgplein in het centrum van Hengelo in hetzelfde pand als Schouwburg Hengelo. Op loopafstand van het bus en treinstation.

Wij willen graag, dat onze gasten bij Brasserie So Nice naar huis gaan met het gevoel, dat zij nu eens een keer echt iets anders hebben meegemaakt! Wij menen dit te kunnen bewerkstelligen door kleiner geportioneerde gerechten aan te bieden. Hierdoor stellen wij je in de gelegenheid, meer verschillende smaken te ervaren. Bovendien is dit een uitstekende manier, om op (jouw) maat te bestellen. Tenslotte lust niet iedereen evenveel. Bovendien heeft ieder een ander budget tot zijn beschikking, je bepaalt makkelijk zelf, hoeveel je uitgeeft. Deze eigen wijze van genieten, heeft als extra voordeel, dat wij praktisch geen eten weg hoeven te gooien!

Groots genieten van kleine gerechtjes

Maak jouw avond compleet, en kom (voor een voorstelling) eten bij Brasserie So Nice. In een sfeervolle ambiance, ga je groots genieten van kleine gerechtjes! Je bent gegarandeerd op tijd bij de voorstelling. Zin in een hapje bij de borrel? Ook daar lenen onze gerechtjes zicht uitstekend voor!Brasserie So Nice | Wij zijn Hengelo

maandag t/m zaterdag vanaf 9:00 uur
woensdag t/m zondag zij wij ook
geopend voor à la carte