Je boodschappen aan huis

De deur niet uit, maar toch je boodschappen aan huis? Er zijn verschillende ondernemers die je boodschappen aan huis bezorgen. 

Slager aan huis

Keurslager Koekenberg bezorgt je boodschappen tot aan je voordeur. Laat via mail of telefoon weten wat je bestelling is. Geef de bestelling voor 14 uur door dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd. Er wordt geprobeerd alles tussen 16 en 20 uur te bezorgen. Je kan alleen per pin betalen en minimaal bestelbedrag is € 20,-. Mooi makkelijk dus, zo hoef je het huis niet uit.

Mini-supermarkt aan huis

Hans Hofstede rijdt met zijn mini-supermarkt naar je toe. Geef je bestelling door en op de afgesproken dag bezorgt hij ze bij je thuis. Op de website vind je een bestellijst.

Dierenwinkel aan huis

Dierenwinkel XL brengt je dierbenodigdheden bij je thuis in Hengelo. Bestel je producten via de webshop www.dierenwinkelxl.nl.  Bestellingen boven de € 29,- worden gratis thuisbezord.

Zuivelhoeve Hasselo

Zuivelhoeve Hasselo heeft ook een gratis bezorgservice. Binnen Hengelo bezorgen ze het hele assortiment gratis. Bestelling geef je door via info@zuivelhoeve-hasselo.nl of 074-2776164. Betalen met een tikkie of pin.

Terug naar overzicht

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen